Follow

AfterShot Pro 3 - No Image Available in preview screen

This issue has been reported to our development team.

In the meantime, the steps outlined below have been provided as a workaround

  1. Open AfterShot Pro 3
  2. Click on File (MAC users will click on the AfterShot Pro 3 menu)
  3. Select Preferences
  4. Select Import and Cache
  5. Remove check for "Create Previews during Importing and File System Browsing"
  6. Click Apply / OK
  7. Close and re-open AfterShot Pro 3

Note: Some RAW files from Panasonic cameras and some TIFF files may not contain an embedded thumbnail or preview.
If this option is disabled, then no thumbnails will display for these images.

Was this article helpful?
1 out of 4 found this helpful
Have more questions? Submit a request

6 Comments

  • 0
    Avatar
    Jim Morris

    I've tried this with still no success

  • 0
    Avatar
    Diane Sweet

    Hi Jim,  This issue was fixed in Update 1.  Check your product version and make sure it is up to date.

  • 0
    Avatar
    Tomperys

    Have the same issue... the suggested process have no effect, I have last version and there are no updates available (when I press Check for updates)...

  • 0
    Avatar
    Diane Sweet

    Thank you for your feedback. Please submit a support ticket and we will be more than happy to help.  Go to:  

    Corel.com -> Support -> Contact Support -> Submit a ticket

    Thank you

  • 0
    Avatar
    Scott Dunham 001

    Not working for me either, frequently have some files in a folder that will not generate a preview, but current circumstances are ridiculous.  When I switch to folder in question, in bottom left corner it reads "Scan 0 of 633" & moments later "97 images" & that is all the previews it will display.  Raw photos taken with Canon 7D, preferences set as noted above, have tried to refresh file system, restart program & computer, deleting cache, & it continues to display only 97 preview images.

  • 0
    Avatar
    Henning Sørensen

    You have to import your camera from the get more tab on the right side.

    It worked for me.

     

Please sign in to leave a comment.