Corel® VideoStudio® Pro X10 De beste redenen om dit product te kopen

1. Van instantfilms tot tijdlijnbewerking

Of u nu een storyboard maakt of opnamen bewerkt op de tijdlijn, VideoStudio Pro X10 is een leuk en flexibel programma, waarmee u uw vaardigheden kunt ontwikkelen en indrukkwekkende video's kunt maken. Maak een film in een paar minuten met videosjablonen en sleep de effecten hier zo naartoe om het gewenste uiterlijk te verkrijgen. Combineer foto's, video's en audio op de tijdlijn met meerdere tracks en duik in het diepe van de praktische en creatieve bewerkingservaring. U kunt bovendien een uniek perspectief toevoegen dankzij de nieuwe ondersteuning voor 360° Video. In VideoStudio Pro X10 kunt u uw 360°-fragmenten omzetten in standaardvideo voor weergave op tv's en standaard videospelers.

1. Leuke en creatieve bewerkingsfuncties

VideoStudio zit boordevol creatieve functies. Dat is niet onopgemerkt gebleven door enthousiaste gebruikers en recensenten. Speel met de snelheden en vertraag of versnel opnamen, bevries ze of speel gedeelten van uw video opnieuw af met de nieuwe besturingselementen voor Tijdremapping. Vertel uw verhaal vanuit maximaal 4 hoeken met de nieuwe Multicamera Editor, synchroniseer uw opnamen en selecteer de hoek die bij het afspelen van uw video wordt weergegeven. Sluit uw camera aan en maak beeld voor beeld een Stop Motion-animatie of voeg een vervaging of bewegende titels toe aan uw video met Beweging volgen. Met VideoStudio Pro X10 zijn de creatieve mogelijkheden eindeloos!

1. Voeg uw eigen stijl toe met aanpasbare effecten, overgangen en titels

Een video wordt echt fantastisch als u uw verhaal kunt vertellen met exact de juiste creatieve elementen. Met VideoStudio Pro X10 kunt u uw visie op het scherm brengen met meer dan 1500 effecten. Voeg unieke titels, overgangen, speciale effecten en afbeeldingen toe, pas eenvoudig de dekking van tracks aan en plaats uw video's in lagen, om de beste momenten voor het voetlicht te brengen met de nieuwe transparantiefuncties voor de tracks. Ook kunt u eenvoudig beeld-in-beeld-effecten, overlays en nog veel meer toevoegen. VideoStudio Pro X10 zit boordevol functies en is leuk en gemakkelijk in gebruik.

1. Geluid en muziek van topkwaliteit

Laat uw resultaten niet hinderen door slecht geluid. Voeg in een handomdraai een op maat gemaakte soundtrack toe met ScoreFitter Music, dat nu direct in de muziekbibliotheek beschikbaar is. U wilt een mix van audio van verschillende bronnen toevoegen? Stem het geluidsniveau van de geselecteerde fragmenten snel af met Audio normaliseren. U werkt met muziek en dialoog? Audio Ducking doet al het werk voor u door het audiovolume op de muziektracks automatisch te verlagen als dialogen worden vastgesteld, zodat die altijd goed te horen zijn.

1. Werk met de nieuwste bestandsindelingen

VideoStudio Pro X10 is buitengewoon compatibel en ondersteunt een scala aan camera's en apparaten, zodat u de video snel van uw camera kunt laden en eenvoudig opnamen van meerdere apparaten in één project kunt verwerken. Werk met de nieuwste indelingen dankzij de uitgebreide ondersteuning voor HEVC-codering (H.265) voor nVidia en AMD, die een hogere compressiewaarde, betere kwaliteit en kleinere bestandsgrootten oplevert. En VideoStudio Pro X10 is geoptimaliseerd voor Intel-processors van de 7de generatie.

1. Neem inhoud direct van uw scherm op

Voeg aangepaste inhoud toe aan presentaties, demo- of trainingsvideo's door rechtstreeks vanaf uw computerscherm op te nemen. Met de Liveschermopname-software is het eenvoudig om het gedefinieerde gebied van uw scherm vast te leggen, samen met systeemaudio én microfoongeluid tijdens het opnemen. Wanneer uw content eenmaal is opgenomen, kunt u deze naar wens bewerken op de tijdlijn van VideoStudio.

1. Maak en deel een film in minuten

Als u een project snel wilt samenstellen en delen, wordt het u met FastFlick en Rechtstreekse projecten van VideoStudio heel gemakkelijk gemaakt. FastFlick is onze filmapp in 3 stappen en hiermee kunt u in een paar minuten een film of een diavoorstelling maken. U hoeft alleen maar een sjabloon te selecteren en uw media toe te voegen. Of begin met een Rechtstreeks project in VideoStudio Pro X10 en pas het geheel naar wens aan voor snel filmresultaat. U kunt zelfs uw eigen videosjablonen maken voor razendsnelle toekomstige projecten. Als u klaar bent, kunt u de video delen met familie en vrienden en deze direct uploaden naar sociale media of uw project in een keur aan indelingen opslaan.

1. Hoogwaardige dvd's maken is eenvoudig

Wanneer uw video klaar is, wilt u deze natuurlijk de fraaie verpakking geven die hij verdient. Brand uw projecten op schijf met MyDVD en maak snel hoogwaardige, gepersonaliseerde dvd's met menu's, hoofdstukken en muziek. Dankzij meer dan 50 sjablonen met een thema om uit te kiezen, wordt het met MyDVD eenvoudig om het uiterlijk te vinden dat perfect bij uw project past. U kunt sjablonen geheel op maat maken met aangepaste achtergrondafbeeldingen, muziek en titels. Brand uw creaties vervolgens op een dvd of AVCHD-disc die u kunt delen met familie en vrienden.

1. Deel snel online of zet video om voor apparaten

Wanneer u klaar bent om te delen, kunt u met VideoStudio Pro X10 rechtstreeks delen op YouTube, Facebook, Flickr, Vimeo en niconico*. Uw video wordt opgeslagen in de optimale indeling voor de site die u kiest. U kunt uw video ook eenvoudig opslaan voor weergave op allerlei soorten apparaten en spelconsoles, met ondersteuning voor iPad, iPhone, iPod touch en Sony PSP/PS4, evenals voor Windows- en Android-smartphones.

1. Toegang tot gratis leermiddelen, op elk moment!

U vindt alle hulp wanneer u die nodig heeft, zonder dat u VideoStudio Pro X10 hoeft te verlaten, met het nieuwe Welkomboek, dat direct toegang biedt tot handige studielessen. Ontdek een groot aantal handige studielessen waarmee nieuwe en ervaren gebruikers plenty inspiratie kunnen opdoen in het Corel Discovery Center. U krijgt toegang tot gebruiksinstructies en kunt antwoorden vinden in de doorzoekbare online gebruikershandleiding of in de Corel Knowledgebase. U kunt ook contact maken met andere gebruikers voor behulpzaam advies of om vragen te stellen in de VideoStudio-community en op onze sociale-mediasites. En bij aankoop krijgt u ook een 21 dagen geldig volledig toegangsbewijs voor training van StudioBacklot.tv, met toegang tot studielessen op video, content en meer.

*niconico wordt alleen ondersteund in de Japanse en Chinese (traditioneel) versie van VideoStudio Pro X10.