CorelDRAW Graphics Suite: Stub - Kan niet worden geïnstalleerd als de beveiliging van Internet Explorer is ingesteld op Hoog

Wanneer in Microsoft Internet Explorer de zone beveiligings-instellingen te hoog staan dan kan het voorkomen dat er tijdens de installatie van CorelDRAW Graphics Suite geen tekst wordt weergegeven. Om dit te verhelpen kunt u de volgende stappen uitvoeren:

Open Internet Explorer -> Opties (Tandwieltje) -> Internetopties
Klik op het tabblad 'Beveiliging'
Klik op 'Aangepast niveau..'
Scroll naar beneden naar 'Actief uitvoeren van script' en klik 'Inschakelen' aan.
Klik op OK
Nogmaals op OK
Sluit Internet Explorer.