Pinnacle Studio 19.5: Systeemvereisten

• Een internetverbinding is vereist voor installatie en updates
  • Windows 10, Windows 8.x, Windows 7, 64-bitsbesturingssysteem sterk aanbevolen
  • Intel Core Duo 1,8 GHz, Core i3 of AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0 GHz of hoger
    • Intel Core i5 of i7 1,06 GHz of hoger vereist voor AVCHD en Intel Quick Sync Video-ondersteuning
    • Intel Core i7 of AMD Athlon X4 of hoger voor UHD of het bewerken van opnamen van meerdere camera's
  • 2 GB RAM of hoger, min. 4 GB voor Windows 64-bits, meer dan 8 GB sterk aanbevolen voor UHD of het bewerken van opnamen van meerdere camera's
  • DirectX 9 (of hoger) grafisch apparaat met Pixel Shader 3.0-ondersteuning, zoals:
    • NVIDIA GeForce 6-reeks of hoger (CUDA ingeschakeld voor CUDA-ondersteuning)
    • ATI X1000-reeks of hoger
    • Intel GMA X3000-reeks of hoger
  • 128 MB VGA VRAM
  • Beeldschermresolutie: 1024 x 768 of hoger
  • Met Windows compatibele geluidskaart (multi-channel uitvoer voor voorbeeldweergave van surround)
  • 8 GB hardeschijfruimte voor volledige installatie
  • U kunt het product downloaden als er geen dvd-rom-station beschikbaar is voor installatie

Accessoires

• Dvd-brander voor het maken van dvd's en AVCHD-schijven

Invoeropties

• Opnemen vanaf DV-, HDV- en Digital8-camcorders of videorecorders (FireWire-poort vereist)
  • Opnemen vanaf analoge camcorders, 8mm, HI 8, VHS, SVHS, VHS-C, SVHS-C of videorecorders (NTSC/PAL/SECAM) (Dazzle-videohardware vereist; deze is afzonderlijk verkrijgbaar)
  • Importeren vanaf AVCHD- en andere op bestanden gebaseerde camcorders, digitale fotocamera's, mobiele apparaten en webcams

Importindelingen

• Video: MVC, AVCHD, DV, HDV, AVI, MPEG-1/-2/-4, DivX, Flash, 3GP (MPEG-4, H.263), WMV, niet-gecodeerde DVD-titels (incl. DVD-VR/+VR), QuickTime (DV, MJPEG, MPEG-4, H.264), DivX Plus MKV, XAVC, MXF, DVCPRO HD
  • Audio: MP3, MPA, M4A, WAV, AMR, AC3, AAC, Vorbis, WMA
  • Afbeeldingen: JPS, BMP, GIF, JPG, PCX, PSD, TGA, TIF, WMF, PNG, J2K

Exportindelingen

• AVCHD, DVD (DVD-R, DVD-RW, DVD+R of DVD+RW, dual layer)
  • Met Apple iPod/iPhone/iPad/TV, Sony PSP/PS3/PS4, Nintendo Wii, Microsoft Xbox compatibele indelingen
  • DV, HDV, AVI, DivX, WMV, MPEG-1/-2/-4, Flash, 3GP, WAV, MP2, MP3, MP4, QuickTime, H.264, DivX Plus MKV, JPEG, TIF, TGA, BMP, XAVC S
  • Dolby Digital 5,1-kanaals

Blu-ray-ondersteuning

• Hiervoor moet u een afzonderlijke plug-in vanuit het product downloaden
  • Hiervoor is een Blu-ray Disc-lezer en of -brander vereist

Ondersteunde talen

• Tsjechisch, Deens, Nederlands, Engels, Fins, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Pools, Russisch, Spaans en Zweeds

Productspecificaties kunnen zonder kennisgeving of enige verplichting worden gewijzigd.

Werkt met Microsoft Windows 7, 8.x en 10

* Bovenstaande informatie is ook beschikbaar in deze link:

http://www.pinnaclesys.com/publicsite/du/products/studio/