Pinnacle Studio 17.6 Patch Update is nu beschikbaar

User-added image User-added image User-added image

Corel Corporation - het bedrijf achter Pinnacle - raadt u downloaden en installeren van deze patch.

Patch Name Patch Notes    Geldt voor
Pinnacle Studio 17 Herstellingen en prestatie-optimalisaties:

Slechts Studio 17.5

Patch 17.6
Het programma hangt tijdens het bewerken van grotere projecten
Het afspelen stottert
Audio storing bij verandering van titel tekst of bij de overgangsgrens

Download
OPMERKING:  Deze patch is alleen van toepassing op versie 17.5
Als u nog niet hebt 17.5, moet u die patch eerst installeren
- zie hieronder.
Releasedatum: 16 juli 2014

Pinnacle Studio 17   Herstellingen en prestatie-optimalisaties:

Slechts Studio 17.4 en eerder

Patch 17.5
Bevat alle vorige patches tot 17.4
Voegt de SmartSound SonicFire Pro Plug-In toe
SonicFire Pro sleutel beschikbaar voor geregistreerde Studio gebruikershier

Download
OPMERKING: Als u deze patch installeert op versies 17.0.0

of 17.0.1.
dan zal uw bibliotheek gereset worden. Als u deze patch installeert op een versie 17.0.2 of later dan blijft uw bibliotheek behouden

Releasedatum: 26 mei 2014