Pinnacle:Pinnacle Studio 19 – Patch Update is nu beschikbaar

De 19.1.2 patch is nu beschikbaar.

Corel Corporation - het bedrijf achter Pinnacle - raadt u downloaden en installeren van deze patch.
Patch Name Patch Notes    Applies to
Pinnacle Studio 19 Bug Fixes and Feature Improvements:

Studio 19 (19.1)

Patch 19.1.2
Nieuw! De Triple Scoop Music-store, met bijna 1000 nieuwe songs

Multicameraprojecten: een weergaveprobleem bij het bewerken is opgelost

Een probleem met vastlopen bij het vernieuwen van bibliotheekinhoud is opgelost

Audio ducking: meerdere correcties zijn aangebracht en weergaveproblemen opgelost

DV-bestanden: weergave- en afspeelproblemen zijn opgelost

Download
Release Date: December 17, 2015