PaintShop Pro X8 (Standard And Ultimate): Systeemvereisten

• Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7 met het meest recente servicepack (32-bits- of 64-bitsversie)
  • Intel of AMD 1,5 GHz-processor (of sneller) met SSE2-ondersteuning (multicoreprocessor aanbevolen)
  • 2 GB RAM (4 GB of meer aanbevolen)
  • 1 GB hardeschijfruimte (2 GB aanbevolen)
  • 1024 x 768 resolutie met 16-bits kleurenscherm (resolutie van 1366 x 768 met 24-bits kleurenscherm of hoger aanbevolen)
  • Met DirectX 9 of hoger compatibele geluidskaart met het nieuwste stuurprogramma
  • Internetverbinding vereist voor online-onderdelen en studielessen op video
  • Met Windows compatibel cd-/dvd-station voor installatie
  • ON1 Perfect Effects 9 - alleen 64-bits

Ondersteunde importindelingen

• AI, BMP, CAL, CALS, CGM, CLP, CT, CUR, CUT, DCX, DIB, EMF, EPS, GIF, HDP, IFF, IMG, J2C, J2K, JIF, JP2, JPC, JPE, JPEG, JPG, JPS, JPX, MAC, MPO, MRW, MSP, PBM, PCD*, PCT, PCX, PDF, PGM, PIC, PICT, PNG, PNS, PPM, PS, PSD, PSP (PSP-afbeeldingsbestanden), RAS, RAW, RIF, RLE, SCT, SVG, SVGZ, TGA, TIF, UFO, WBM, WBMP, WDP, WEBP, WMF, WPG**
  • Ondersteuning voor RAW-bestanden van meer dan 350 cameramodellen met de volgende extensies: 3FR, ARW, CR2, CRW, DCR, DNG, ERF, K25, KDC, MEF, MOS, NEF, NRW, ORF, PEF, RAF, RW2, SR2, SRF, X3F

Ondersteunde penseelindelingen

• PaintShop Pro-penseel (.pspbrush), Adobe Photoshop-penseel (.abr), Jasc-penseel (.jbr)

Ondersteunde exportindelingen

• BMP, CAL, CALS, CLP, CUT, DCX, DIB, EMF, EPS, AI, PS, GIF, HDP, WDP, IFF, IMG, JP2, J2C, J2K, JPC, JPX, JPG, JIF, JPE, JPEG, MAC, MSP, PBM, PCX, PGM, PIC, PPM, PNG, PSD, PSP (PSP-afbeeldingsbestanden), RAS, RAW, RIF, RIFF, RLE, SCT, CT, JPS, PNS, TGA, TIF, TIFF, WBMP, WBM, WEBP, WMF

* Alleen ondersteund op 32-bitsinstallaties

** WPG (alleen WordPerfect-vectorbestanden) wordt niet ondersteund op 64-bits. WordPerfect-bitmaps worden ondersteund op 64-bits.

* Bovenstaande informatie is ook beschikbaar in deze link:

http://www.paintshoppro.com/nl/products/paintshop-pro/standard/#system-requirements

en

http://www.paintshoppro.com/nl/products/paintshop-pro/ultimate/#system-requirements