CorelDRAW Graphics Suite X8: Systeemvereisten

• Microsoft Windows 10, Windows 8.1 of Windows 7, 32-bits of 64-bits, met de nieuwste updates en servicepacks
  • Intel Core i3/5/7 of AMD Athlon 64
  • 2 GB RAM
  • 1 GB ruimte op de harde schijf
  • Multi-touchscherm, muis of tablet
  • Schermresolutie van 1280 X 720 bij 100% (96 dpi)
  • Microsoft Internet Explorer 11 of hoger
  • Microsoft .Net Framework 4.6
  • Dvd-station (vereist voor installatie van versie in doos)
  • Internetverbinding vereist voor het aanmelden voor het verifiëren van CorelDRAW Graphics Suite, het ontvangen van updates ter verbetering van prestaties en de stabiliteit, voor toegang tot online inhoud en het gebruik van bepaalde functies, zoals QR-codes en het Content Center. U kunt CorelDRAW Graphics Suite offline gebruiken, zolang u ten minste eenmaal per maand een verbinding maakt, zodat we uw softwarelicentie kunnen valideren.