CorelCAD 2016 (Windows/Mac): Systeemvereisten

Windows

• Microsoft Windows 10, Windows 8 of Windows 7 (32-bits- of 64-bitsversie)
  • Intel Pentium 4-processor (2 GHz of sneller)
  • 2 GB RAM (4 GB of meer aanbevolen)
  • 500 MB ruimte op de harde schijf
  • Grafische kaart met hoge kleuren (16-bits) (versnellingskaart voor 3D-afbeeldingen aanbevolen)
  • 1024 × 768 schermresolutie (1280 x 800 of aanbevolen)
  • Muis of tablet
  • Dvd-romstation voor installatie vanaf dvd
  • Internetverbinding voor productactivering en toegang tot de webwinkel met plug-ins

Mac

• Mac OS X v10.7 (Lion) of hoger (incl. v10.11 (El Capitan))
  • Intel-processor
  • 1 GB RAM (2 GB aanbevolen)
  • 500 MB ruimte op de harde schijf
  • 1024 x 768 beeldschermresolutie (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits videokaart
  • Muis of tablet
  • Dvd-romstation voor installatie vanaf dvd
  • Internetverbinding voor productactivering en toegang tot de webwinkel met plug-ins