GRFX Studio Corel Edition activeren

1. Open GRFX Studio Corel Edition via de snelkoppeling op uw bureaublad of door te klikken op Start > GRFX Studio Corel.
  2. Voer uw e-mailadres in het onderstaande veld in en klik op Continue (Doorgaan)

Opmerking: voer een e-mailadres in dat u goed kunt onthouden en waartoe u toegang heeft

3. Voer de activeringscode in en klik op Activate Software (Software activeren)

OPMERKING: u vindt het serienummer in uw e-mail. Als u deze e-mail niet kunt vinden, moet u de spammap controleren.

4. GRFX Studio bevestigt de activering met een bericht dat de activering is geslaagd. Klik op OK.

5. Veel plezier met uw software!