De upgradeversie van GRFX Studio Pro activeren

1. Na aankoop van GRFX Studio Pro - Upgrade vanuit een Corel-product, klikt u op de knop Installeren om het programma te downloaden.

Opmerking: als u GRFX Studio Pro niet onmiddellijk bij aankoop installeert, opent u de toepassing van waaruit u GRFX Studio Pro heeft gekocht en gaat u naar Meer > Mijn bibliotheek > GRFX Studio Pro - Upgrade

2. Het installatieprogramma wordt automatisch geactiveerd. Voer de aanwijzingen uit voor het voltooien van de installatie.

3. Open GRFX Studio Pro via de snelkoppeling op uw bureaublad of door te klikken op Start > GRFX Pro.

4. Nadat GRFX Studio Pro is gestart, klikt u op Activate Software (Software activeren).

5. Voer de activeringscode in en klik op Activate Software (Software activeren).

OPMERKING: u vindt het serienummer in uw e-mail. Als u deze e-mail niet kunt vinden, moet u de spammap controleren.

6. GRFX Studio bevestigt de activering met een bericht dat de activering is geslaagd. Klik op OK.

7. Veel plezier met uw software!